Deel dit bericht.

Activiteiten Westerkwartier: voor jong en oud!

26 september 2018

In oktober 2018 organiseren medewerkers van “Mantelzorgondersteuning Westerkwartier” verschillende activiteiten voor (ex) mantelzorgers in de regio. Of je nu oud of jong bent, er is voor iedereen wel iets te doen in oktober! 

Download de volledige Nieuwsbrief Westerkwartier oktober 2018 voor al het nieuws van het mantelzorgteam in het Westerkwartier. Ben jij een jongere in het Westerkwartier? Op 25 oktober is de jaarlijkse Fundag, download de Flyer Fundag jonge Mantelzorgers 2018. En eind oktober kun je meedoen aan een bonbon workshop met een van je ouders. Kijk op deze website ook bij Jongeren en dan bij activiteiten.

Wat organiseert het team Westerkwartier in oktober voor volwassenen?

Informatiebijeenkomsten Mindfulness

Wil je als mantelzorger leren gezonder om te gaan met stress, zorgen voor meer energie en rust en ook om de aandacht te trainen zoals je spieren traint? Dan is deze training een echte aanrader!  Het team organiseert twee informatiebijeenkomsten waar je alle vragen kan stellen rondom mindfulness. Wat houdt het in? Wat kan ik ermee in mijn situatie? De uiteindelijke training is gratis. Na aanmelding is er een individueel gesprek met de trainer. Bij voldoende belangstelling zal de training in Zuidhorn op 26 oktober starten en in leek op 14 november.

De informatiebijeenkomsten zijn in:

  • Leek, op 4 oktober 2018 van 19.30 – 21.00 uur
  • Zuidhorn, op 10 oktober 2018 van 19.30 – 21.00 uur

Download de flyer Mindfulness Westerkwartier

Themalunch voor mantelzorgers

Wat betekent mantelzorger zijn voor jou? Wat kom je in jouw situatie tegen? Hoe regel je zaken voor jezelf en wat zou je graag anders willen zien? Wat zouden anderen hierin kunnen betekenen? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens de lunch-dialoog. Deze wordt in samenwerking met Zorg Verandert georganiseerd.

Op 17 oktober 2018 van 12-14 uur in Zuidhorn.

Aanmelden kan tot 12 oktober 2018.

Download de flyer Mantelzorglunch

 

 

.

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht.