Lokale steunpunten.

Gemeenten in Nederland zijn ervoor verantwoordelijk dat mantelzorgers ondersteuning moeten kunnen krijgen. Waar nodig kunnen (zorg)vrijwilligers of professionals jouw zorg tijdelijk overnemen. Hoe de gemeente jou ondersteunt, verschilt per gemeente. In de provincie Groningen zijn er in alle gemeenten lokale steunpunten waar je altijd terecht kunt met jouw verhaal, voor vragen of voor meer informatie.

Appingedam

Bedum

De Marne

Delfzijl

Eemsmond

Groningen

Grootegast

Haren

Leek

Loppersum

Marum

Midden-Groningen

Oldambt

Pekela

Stadskanaal

Veendam

Westerwolde

Winsum

Zuidhorn

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.