Vakanties.

Vakantie heeft iedereen nodig. Even de zorgen, samen genieten of de batterij opladen. Jij weet als geen ander dat het soms toch wat organisatie vraagt om daadwerkelijk op pad te kunnen gaan.

Er zijn verschillende organisaties die aangepaste vakanties aanbieden:

  • Het Vakantiebureau voor senioren vakanties en zorgvakanties.
  • De Nederlandse branchevereniging aangepaste vakanties (NBAV); Met een functiebeperking onbezorgd op vakantie?
  • Het Rode Kruis neemt bijzondere gasten mee op een bijzondere vakantie.
  • LibraSol voor begeleide vakanties voor GGZ-cliënten.
  • De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen.
  • Stichting Wielewaal organiseert vakantiedagopvang (kinderthemaweken), logeerweekenden, campingrecreatie en groepsvakanties voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.