Regelhulp.

Dit is een digitale wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft. Zoek je actuele en betrouwbare informatie op het gebied van zorg, ondersteuning, jeugdhulp en financiële regelingen bij ziekte of beperking? Met Regelhulp heb je in een paar stappen snel een goed overzicht van mogelijkheden binnen jouw situatie.

Voor wie is Regelhulp?

Voor iedereen die zorg nodig heeft of die zorg geeft aan een familielid of aan een bekende. Je kunt via drie manieren naar informatie en oplossingen zoeken:

  • In drie stappen van uw situatie en hulpvraag naar de best passende oplossingen.
  • Hoe regelt u zorg en ondersteuning?
  • Ook informatie voor mantelzorgers en zorgaanbod bij specifieke beperkingen.

Waar komt de informatie vandaan?

De Rijksoverheid werkt samen met gemeenten, het CIZUWVCAKStichting Opvoeden en SVB. Daarnaast leveren vele andere organisaties hun informatie aan over zorg, welzijn, opvoeden en opgroeien, en sociale zekerheid. Hiermee is Regelhulp altijd actueel en betrouwbaar.

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.