Mantelzorger van….

Iedereen kan een mantelzorger zijn: jong en oud. Denk aan kinderen en jongeren die opgroeien in een gezin waarin iemand zorg nodig heeft. Of aan volwassenen die langdurige zorg geven aan familieleden, buren of vrienden (langer dan 3 maanden en/of meer dan 8 uur per week).

Langdurige zorg en/of hulp geef je vaak aan iemand met een chronische ziekte, een lichamelijke of verstandelijke beperking of iemand met een psychische of verslavingsproblematiek.

Ben jij jonger dan 24 jaar en groei je op in een gezin waarin iemand zorg nodig heeft? Dan ben je voor ons altijd een mantelzorger! Soms help je mee om iemand te verzorgen, soms doe je extra huishoudelijke taken en soms ben jij gewoon degene die meegaat naar de huisarts omdat je kunt tolken. Voor jullie hebben we extra informatie!

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.