Deel dit bericht.

Help mee aan meer begrip, steun en geluk voor mantelzorgers

Ervaringen gezocht: online onderzoek

8 februari 2018

Voor een ander zorgen geeft voldoening en dankbaarheid, maar ook stress en vermoeidheid. Wat is het effect van mantelzorg op jouw welzijn en geluk? Wat zijn mooie momenten? En hoe kunnen moeilijke momenten toch makkelijker worden? Onderzoekers van Radboud Universiteit Nijmegen willen begrijpen hoe mantelzorgers zich in verschillende situaties voelen. In het online onderzoek ‘Mantelzorg, goed gevoel’  kun je jouw verhaal kwijt.

Meedoen aan het online onderzoek?

Deelname hebben de onderzoekers zo gemakkelijk mogelijk gemaakt: je krijgt een mailtje met uitnodiging om vragen in te vullen. Dat kan gewoon thuis en wanneer het jou uitkomt. Ben je mantelzorger en wil je jouw ervaringen vertellen? Doe mee met het online onderzoek ‘Mantelzorg goed gevoel’, dat is heel eenvoudig én heel waardevol. Het gaat om een welkomst-vragenlijst van twintig minuten, gevolgd door twee weken waarin je op de dagen dat je mantelzorg hebt gegeven één ervaring kort beschrijft.

Je kunt tot en met 5 maart 2018 meedoen. Als dank maak je kans op een van de VVV-bonnen ter waarde van 50 euro. Meer informatie over deelname en over het onderzoek  vind je op de website van de Radboud University.

Deel dit bericht.