Werk.

1 op de 6 werknemers is mantelzorger; in de zorg is dit 1 op de 4, jij bent dus niet de enige die werk en zorgtaken combineert! Soms overlappen zorgtaken en werktijden elkaar en moet je veel regelen en organiseren. Heb je er al eens met je werkgever over gesproken? Vaak is er meer mogelijk dan je vooraf denkt. Bovendien helpt het als collega’s weten waarom je plotseling wel eens weg moet. Daarnaast zijn er wettelijke regelingen die het combineren van werk met zorgtaken kunnen verlichten.

Lees ook eens onze special met verhalen van Groningers over Werk en mantelzorg.

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.